MENÜ

PTC otthoni munka
PTC Work @ Home
Pénz nélkül pénzt keresni....

Ide azokat a hireket fogom irni amiket megtudok a neten a különbözö oldalakról ha estleg vannak kérdéseitek és a vendégkönyvben megkérdeztek egy oldalt szivesen utána járok hogy érdemes e felregisztrálni mert sajnos vannak oldalak amik nem fizetnek ki.És bizony bizony akár sok hónap munkája vész kárba!Ha biztonságos akkor a kismama munka oldalra kiteszem ha nem inkább ne regisztráljatok mert átverés!!!! Itt feltüntetett oldalak biztonságosak,és fizető oldalak.

2011  07.  27: Sajnos saját börömön kellet tapasztaljam hogy vannak olyan oldalak amelyek SCAM listán vannak!Igy a listámról törlöm azt az oldalt amelyről kiderült hogy csaló oldal!Ez az oldal az OnBux.

2011  08.  17 : A CentPTC-én regisztráltaknak vagy arra gondolókat lebeszélem sajnos összeomlott fizetésképtelené vált.Igy én még tag vagyok de az oldalról leveszem!Üdv!

2011 08.   20 : A Wlbux oldal bedölni látszik egy hete se hire sem hanva én innentől kezdve SCAM-nek nyilvánitom

2011 09.  12: Már rég nem volt idöm feltölteni és irni az oldalon mert pillanatnyilag rengeteg új oldal van tesztelés alatt és már nem akarok abba a csapdába esni hogy azzonal felrakom az oldalra.Nos további oldalak estek a végzetes bezárásra ugymint az Umbrellabux és Batabux két olyan oldal is van amit ide felsemraktam de rövid idön belül kiderült SCAM ugymint Hembux és Venturabux.Nagy ilyedelmünkre a hackerek töretlen sikert aratnak eme PTC világában friss oldalakat közszeretettel törnek fel és csintalankodnak,ezuton mindenkit megkérek semmilyen körülmények között ne legyen PayPal vagy akár AlertPay-os jelszavuk azonos bármelyik PTC oldal jelszavával!Nyugodtan találjatok ki nagyon bonyolult szám és betü jelszót irjátok le egy lapra,a nehezen megszerzet pénzetekről van szó!Ezek a bankok amikre regisztráltok ugyanolyan komoly bankszolgáltatásokkal bir mint a mostani bankotok ahova a fizetésetek STB. jön,azaz semmilyen körülmények közöt nem kérik a jelszavatokat vagy olyan adatokat amiket alap helyzetben bejelentkezéskor sem kell megadni,amenyiben ilyen Emailt vagy bármilyen gyanus levelet kaptok ahol ezt kérik TÖRÖLD AZZONAL MERT CSALÓK!

2011 09.  13:Nofene tán babot ettem megint itt vagyok!Kezdetben nemfüztem sok reményt ehezsem de belekezdtem most ott tartok érdemes lesz felraknom pár kifizetési bizonylatot mert bizony bizony már olyan sok van belöle hogy izelitőül hogy kedvet kapjatok eme pénzkeresési formához.

2011 09.  15:Szinte napi szinten akciók vannak az oldalakon Twickerz prémium tagság Clixzers különbözö Banner Credit nyeremények és pénz ami eléggé fellenditi az oldalt.Goldenhunbux 1000 db tagság betelitetségéig 1€-ért 1 éves Prémium tagság ami utána ha betelik a létszám csak 5€-ért érhető el,Go-Bux Pioneer tagság egy életre szoló ha még idöben regisztrálunk.

2011 09.  24:Csalodotsággal tölt el az,hogy olyan oldal mondvacsinált ürüggyel dobot ki mint hogy csalok és törölte számlámat mint az évek óta müködő JillsClickCorner ezt barátikörömből mindenki jelezte hogy ez történt vele....igy egyértelműen SCAM listás nálam és türültem az oldalamról!Ugyan erre a sorsra jutott a BeepBux is és a Clixzers.

Weblap készítés ingyen

Szavazás

Szeretnél még több munkát?
Nem
Igen
Talán
Asztali nézet